Julmust med er egen etikett

2017-11-23
Nu är årets julmust klar för leverans! Julmusten är tillverkad från originalrecept från 1912 och finns alltid med på topplistan för bästa julmust. Julmust med egen etikett passar perfekt som gåva till personalen, att bjuda på under julfesten eller som give away under sista mässan/eventet. Vi designar er etikett gratis, så testa oss gärna. Om ni vill mixa er beställnig mellan flera olika drycker så går det givetvis fint. Ring eller skicka e-post för bästa offert & etikettlayout.


Smålandsvatten stödjer Make A Change

2017-11-15
Mobbning på alla plan är förkastligt! Därför väljer vi på Smålandsvatten att stödja Make A Change då De visar ett stort engagemang i detta ämne. Det är ett viktigt arbete de lägger ner då det tyvärr har blivit ett utbrett beteende på Sociala medier, i skolan samt på arbetsplatser. Upplysning och samtal är en bra väg att gå. Vi tror precis som Make a change att, samverkan är nyckeln till förändring!


Grattis Östers IF!

2017-11-07
Vi vill gratulera vår samarbetspartner & kund Östers IF till en lyckad säsong och fin avslutning. Det slutade med en fin femte plats i årets superettan. Vi ser fram emot nästa säsong!


Smålandsvatten klimatkompenserar

2017-10-12
I ett steg i vårt arbete med Miljö & hållbarhetsutveckling så har vi valt att klimatkompensera vår egna leveranser. Detta gör vi i samarbete med Naturskyddsförening.


1 2 3 4 5 

© KEYnet Sweden AB