Vill du beställa en offert via formulär? Klicka här!

UPPTÄCK VÅR KYLTUNNA

Vår kyltunna med tryck är en av våra absoluta storsäljare, och det är lätt att förstå varför så är fallet. Med kyltunnan kan du nämligen lagra omkring 120 st PET-flaskor på 33 cl, vilket gör denna kyltunna till en ideal produkt för såväl kontoret som mässgolvet.

PROFILVATTEN

VI säljer profilvatten med eget tryck som till och med serverats på Nobelfesten. Sammanlagt kan du välja på 4 smaker, och designmöjligheterna är oändliga.

Vi hjälper dig med allt från design till beställning, så läs gärna mer om produkten genom att klicka på knappen nedan.

Vatten med tryck

ENERGIDRYCK

Vi säljer god energidryck som kommer från Österrike och har den klassiska smaken Fruit Punch. Värt att veta är också att du kan få energidryckens etikett som 4-vägstryck, vilket gör etiketten särskilt effektfull och snygg.

Egen energidryck - Smålandsvatten

ISKAFFE

Iskaffe med tryck är en populär giveaway på såväl mässgolvet som på kontoret. Tack vare att du kan få trycket precis som du vill så ger de uppfriskande iskaffe-burkarna ditt företagsvarumärke en ideal exponering.

Eget iskaffe - Smålandsvatten

HANDSPRIT

Handsprit med tryck är en särskilt bra giveaway vid förkylningstider. Den handsprit vi säljer har en hög alkoholhalt på 85 % som gör att den inte klibbar när den torkat in. Handspriten har även återfuktande egenskaper tack vare att den innehåller Aloe Vera.

Handsprit med tryck

INGEFÄRSSHOTS

De ingefärsshots vi säljer är 100 % ekologiska och alltså tillverkade av helt naturliga ingredienser. Ingefärsshots är en särskilt populär giveaway på vintern tack vare produktens positiva hälsoegenskaper. Du kan förstås även få produkten i vilken design du vill.

Ingefärsshots med tryck

ÖL

Vår alkoholfria öl är en uppskattad företagsgåva som ger ditt företagsvarumärke en snabb  och effektiv exponering samtidigt som mottagarna får ett gott intryck av ditt företag. Denna produkt passar bra att dela ut eller sälja på såväl personalfester som på mässor.

Öl med eget tryck

JULMUST

Julmust passar utmärkt som giveaway för såväl kontoret som på mässor. När du köper julmust med eget tryck får de alltid en snygg design, och såväl designhjälp av oss om du fastnar i designprocessen. 

julmust med eget tryck

KYLTUNNA MED TRYCK

Vår kyltunna med tryck passar bra på såväl mässgolvet som på kontoret. Tack vare att du kan skapa ett tydligt tryck får ditt företag mycket exponering för relativt lite pengar. 

Kyltunnan är tillverkad i Danmark och är av högsta kvalitet. Läs gärna mer om denna produkt genom att klicka på knappen nedan.

 

KYL MED TRYCK

Snygg kyl med glasdörr och ledbelysning. Med plats för hela 63 st 33cl ölburkar eller 40st glasflaskor.
Kylen har en diskret touchskärm, helsvart kropp och vit LED-belysning som lyser upp innandömet.

 

Kyl med logotyp

Returkärl

Alla miljömedvetna företag borde ha ett returkärl för pantflaskor och pantburkar. Vi säljer snygga returkärl som medför att du gör miljön en tjänst samtidigt som alla förstår var pantburkarna ska ta vägen. 

 

Kundvagn0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla